Samenwerkingspartners gezocht voor dagelijks onderhoud

Acantus is op zoek naar twee onderhoudsbedrijven die voor lange termijn een samenwerkingsverband willen aangaan voor het uitvoeren van reparaties en mutatieonderhoud. Doel is om de dienstverlening aan huurders te verbeteren. Klanttevredenheid, snelle doorlooptijd, first-time-fix, goede kwaliteit en beheersbare kosten zijn hierbij cruciaal.

Processen optimaliseren

Acantus is een project gestart om de processen en kwaliteit van dagelijks onderhoud van onze woningen te verbeteren. De procesgang en systemen worden geoptimaliseerd om te komen tot een efficiënt en transparant procesverloop. Acantus heeft een eigen onderhoudsdienst en is daarnaast op zoek naar twee vaste onderhoudsbedrijven waarmee een prestatiegerichte samenwerking wordt aangegaan. Ieder onderhoudsbedrijf krijgt één regio verdeeld over de gemeenten Eemsdelta, Oldambt, Veendam, Pekela en Westerwolde. Door nauw samen te werken met twee onderhoudsbedrijven verwachten wij gezamenlijk het proces, de kwaliteit en kosten verder te kunnen optimaliseren.

Bijeenkomst

Op woensdagochtend 30 juni 2021 organiseren wij van 08.30 – 11.00 uur een informatiebijeenkomst in Veendam. Tijdens de bijeenkomst zullen wij toelichten wat we zoeken en verwachten van een samenwerkingspartner en hoe het inkooptraject zal verlopen. Heeft u belangstelling om samenwerkingspartner te worden voor het dagelijks onderhoud van Acantus? Dan bent u van harte uitgenodigd hierbij aanwezig te zijn. Aanmelden kan per mail via M.Godlieb@acantus.nl. In verband met corona kunnen maximaal twee personen per bedrijf aanwezig zijn. Wij willen u vragen om zich voor 25 juni aan te melden. Na de aanmelding ontvangt u meer informatie van ons.