Huurders ontvangen sleutel van nieuwe woning 11e Laan in Wildervank

Maandag 18 december ontvingen de nieuwe bewoners de sleutel van hun nieuwbouwwoning in de 11e Laan in Wildervank. Het was een feestelijk moment, dat we samen met de nieuwe bewoners, huurdersorganisatie Commissie Huurzaken en de gemeente Veendam vierde.

Nog voor de kerst

Wij gaven aannemer Benus Benus afgelopen februari het startsein voor de bouw van 10 eengezinswoningen en 6 levensloopbestendige woningen. Aansluitend heeft aannemer Koen Meijer in opdracht van de gemeente Veendam de openbare ruimte ingericht. Nog voor de kerst kunnen de nieuwe bewoners hun nieuwbouwwoning in.

Kerstverlichting

Ter ere van hun nieuwe woning en straat ontstaken de bewoners met elkaar de verlichting van de kerstboom. Daarna was het tijd voor warme chocomelk en een lekkere oliebol. Na afloop ontvingen alle bewoners een klein kerstboompje met in de piek de sleutel van hun nieuwe woning.

Nauw samenwerken aan meer woningen

Samen met de gemeente Veendam werken we nauw samen om te kunnen voldoen aan de groeiende vraag naar woonruimte in Veendam. Zo worden de 50 appartementen die nu aan het Lloyds Terras gebouwd worden, naar verwachting komende zomer opgeleverd. En starten we in 2024 met de bouw van 32 middenhuur-appartementen aan de Sorghvlietlaan.