Simpel besparen: gratis energiecoach of energiebespaarpakket

Bewoners helpen bij besparen op energie: vraag een gratis energiecoach of bespaarpakket aan

We vinden het belangrijk om huurders zo goed mogelijk te helpen bij het energiezuinig omgaan met energie in huis en hen mogelijkheden te bieden om energiezuinige keuzes te kunnen maken. De energierekening is een groot deel van de maandelijkse kosten die worden gemaakt. Daarom gaan we huurders energiecoaches en energiebespaarpakketten aanbieden.

Dat doen we in samenwerking met de gemeenten Oldambt, Pekela, Veendam en Westerwolde. Woningeigenaren hadden deze mogelijkheden al. We zijn ontzettend blij dat we dit nu ook kunnen inzetten voor onze huurders.

Regeling Reductie Energiegebruik Woningen

Dit project wordt mogelijk gemaakt vanuit de Regeling Reductie Energiegebruik Woningen (RREW), en is een landelijke regeling. Door het aanbieden van eenvoudige energiebesparende maatregelen en adviezen van een energiecoach, worden stappen gezet en geven we huurders handvatten om energie te besparen. Dit project loopt van januari tot en met juli 2022 en krijgt mogelijk een vervolg. We starten vanaf 21 januari met de uitrol van dit project.

Hoe kunnen huurders meedoen?

Wij bieden huurders de mogelijkheid om een afspraak te maken met een gratis energiecoach of zij kunnen een gratis energiebespaarpakket aanvragen. Kijk daarvoor op onze actiepagina of meld u gelijk aan!