Kijkdag voor huurders nieuwbouw in Winschoten

In de Zeeheldenbuurt in Winschoten bouwen we in samenwerking met Benus 26 nieuwe woningen. De bouw gaat voorspoedig en de huurders zijn bekend! Tijdens een kijkdag kregen de toekomstige huurders de mogelijkheid om de woning te bekijken en keuzes te maken voor de keuken, badkamer en toilet. Diana en Yvon vertellen hierover.

Diana: “Omdat mijn relatie is beëindigd, heb ik me opnieuw ingeschreven bij Acantus. Ik woonde al in Winschoten, dus ik wilde hier graag blijven. Toen ik hoorde dat ik in Winschoten in een huis terecht kon met zonnepanelen en vloerverwarming werd ik wel heel blij! De kijkdag heeft me erg geholpen.
Voor de kijkdag kreeg ik een pakketje thuisgestuurd met de keuzemogelijkheden voor het toilet, de keuken en de badkamer. Ik was wel gestresst over wat ik wilde. Maar doordat je daar in de ruimte staat, kun je het beter voor je zien. Al mijn vragen werden direct beantwoord en ik heb gelijk mijn keuzes ingevuld. Nu is het wachten tot de zomer, dan ga ik direct verhuizen.”Yvon: “Vanwege mijn gezondheid hebben we besloten om naar een huurhuis te gaan. We wonen momenteel in Oudezijl, maar zijn erg blij met de mogelijkheid in Winschoten. Alles is gelijkvloers, en ook nog eens duurzaam en gasloos. Het is dus een huis voor de toekomst.
Het was ontzettend leuk om in de woning te kijken. Wat we jammer vonden: het was echt nog heel casco. Nog geen keuken of iets dergelijks, daar moesten we dus nog wel doorheen kijken. Maar we mochten wel keuzes maken over de tegels en de keuken. Hier hadden we ook de keus uit moderne kleuren; we hebben zelf voor midden grijs gekozen. Als alles meewerkt en meezit dan kunnen we er vanaf augustus waarschijnlijk in.”