Corona maatregelen vanaf 1 maart

We passen onze dienstverlening continu aan op de actuele coronamaatregelen. Dit doen we voor de veiligheid en gezondheid van onze huurders en medewerkers.

Vanaf maandag 1 maart pakken we alle reguliere reparaties weer op

De afgelopen periode hebben we alleen spoed- en urgente reparaties uitgevoerd. Het is fijn om te kunnen melden dat we andere reparaties ook weer gaan uitvoeren!

  • Heeft u de afgelopen tijd een reparatieverzoek ingediend die geen spoed had of urgent was? Dan nemen wij contact met u op om deze reparatie zo snel mogelijk uit te voeren.
  • Heeft u nu een reparatieverzoek die spoed heeft of urgent is? Neem dan telefonisch contact met ons op via 0900-8400.
  • De komende periode voeren we alle reparaties uit die we de afgelopen periode hebben moeten uitstellen. Nieuwe reparatieverzoeken kunnen we daardoor helaas niet op korte termijn inplannen. We willen de huurders die al een tijd zitten te wachten, graag eerst helpen. Via de website kunt u zelf plannen en zien wanneer wij de reparatie voor u uit kunnen voeren. Neem bij spoed altijd telefonisch contact met ons op via 0900-8400.

Cv-onderhoud

Vanaf 1 maart starten we ook ons cv-onderhoud weer op. Is uw afspraak uitgesteld? Dan nemen wij contact met u op om een nieuwe afspraak te plannen.

Met elkaar maken we het veilig: we voeren reparaties uit zonder direct contact

De servicemedewerkers van Acantus voeren alle reparaties zonder direct contact uit en met inachtneming van alle veiligheidsmaatregelen en de 1,5 meter afstand.

Heeft u vragen? Bel of mail ons!

Voor ieders veiligheid en gezondheid werken onze medewerkers zoveel mogelijk vanuit huis en is de voordeur van ons kantoor gesloten. Per telefoon en mail zijn wij goed bereikbaar. Tussen 8.00 en 16.30 uur kunt u bellen via 0900-8400. Via het contactformulier kunt u ons mailen.