Werken bij Acantus

Acantus is met ongeveer 13.000 woningen en zo'n 160 medewerkers één van de grotere woningcorporaties in Noord-Nederland. 

Woonplezier
Samen werken we aan woonplezier. Dat is waar we voor staan. Goede en betaalbare huurwoningen waar onze huurders met plezier kunnen wonen. Woonplezier betekent voor ons niet alleen een fijn huis, de woonomgeving is net zo belangrijk. Samen met huurders en stakeholders werken we iedere dag aan woonplezier in het mooie Noord- en Oost-Groningen.  

Werkplezier
Werken bij Acantus betekent werken in een omgeving waar veel speelt. Plezier is net zo belangrijk voor onze medewerkers als voor onze huurders, daarom staat werkplezier bij ons voorop. Er is ruimte voor initiatieven en dat mag best met een beetje lef. We werken in een open bedrijfscultuur waarin de verdere ontwikkeling van medewerkers vanzelfsprekend is. 

De juiste kennis, vaardigheden en inzet van medewerkers bepalen het succes van onze organisatie en van de medewerkers zelf. We hebben een aantal kernwaarden geformuleerd:  

  • Dichtbij
  • Initiatief
  • Lef
  • Gastvrij

PIT!
Wij staan voor medewerkers met PIT! Plezier, Inzetbaar en Toekomstbestendig. Bij ons krijg je alle ruimte om jezelf te ontwikkelen.

In 2020 zijn we verkozen tot 'Worldclass Workplace'!