Werken bij Acantus

Wil jij graag wat betekenen voor fijn wonen in Noord- en Oost Groningen? Kijk dan eens bij onze vacatures.
Lees hier meer over de mogelijkheden voor stagelopen of afstuderen.

Acantus is met ongeveer 13.000 woningen en zo'n 160 medewerkers één van de grotere woningcorporaties in Noord-Nederland. 

Woonplezier
Samen werken we aan woonplezier. Dat is waar we voor staan. Goede en betaalbare huurwoningen waar onze huurders met plezier kunnen wonen. Woonplezier betekent voor ons niet alleen een fijn huis, de woonomgeving is net zo belangrijk. Samen met huurders en stakeholders werken we iedere dag aan woonplezier in het mooie Noord- en Oost-Groningen.  

Werkplezier
Werken bij Acantus betekent werken in een omgeving waar veel speelt. Plezier is net zo belangrijk voor onze medewerkers als voor onze huurders, daarom staat werkplezier bij ons voorop. Er is ruimte voor initiatieven en dat mag best met een beetje lef. We werken in een open bedrijfscultuur waarin de verdere ontwikkeling van medewerkers vanzelfsprekend is. 

De juiste kennis, vaardigheden en inzet van medewerkers bepalen het succes van onze organisatie en van de medewerkers zelf. We hebben een aantal kernwaarden geformuleerd:  

  • Dichtbij
  • Initiatief
  • Lef
  • Gastvrij

HR-visie
Met elkaar zijn wij Acantus. En met elkaar zorgen wij voor prachtige resultaten op het gebied van woonplezier. Dat kunnen we alleen maar succesvol doen als we ook met elkaar zorgen voor voldoende werkplezier. Deze organisatiekoers hebben we vanuit HRM nog verder aangescherpt door een HR-visie te formuleren met behulp van diverse panels. Deze visie vormt (naast de organisatiekoers en besturingsfilosofie) de kapstok voor ons HR-beleid en het kompas bij maatwerk. Natuurlijk zal deze visie de ene dag beter te herkennen zijn in ons handelen dan de andere dag. Met elkaar werken we eraan om deze visie steeds steviger te verankeren in het DNA van onze organisatie.

PIT!
Wij staan voor medewerkers met PIT! Plezier, Inzetbaar en Toekomstbestendig. Bij ons krijg je alle ruimte om jezelf te ontwikkelen.

In 2020 zijn we verkozen tot 'Worldclass Workplace'!Dienend leiderschap
In dit filmpje laten we jullie graag meer zien over dienend leiderschap bij Acantus:

Als je bij Acantus werkt, is de CAO Woondiensten van toepassing.