Wilhelminaheem bestaat 25 jaar

Wilhelminaheem, een seniorencomplex in Delfzijl, bestond 6 november 25 jaar. Een mooi moment om bij stil te staan. Bauko Sanders, voorheen directeur van zorgcentrum Van Julsinga verwelkomde iedereen. Sanders was 25 jaar geleden ook aanwezig bij de opening van het gebouw. Nu is hij vrijwilliger en organiseert samen met Door Geertsema verschillende activiteiten voor de bewoners van Wilhelminaheem.

Mevrouw Zemering, bewoonster van het eerste uur, en Anita Tijsma (directeur-bestuurder van Acantus) hesen in de stromende regen de vlag. Deze vlag is speciaal voor deze gebeurtenis ontworpen en werd aangeboden door Acantus.

En uiteraard vierden we het met een kopje koffie en een lekker stukje gebak. We zijn blij dat bewoners hier nog steeds fijn wonen. Zo vindt men het mooie, ruime appartementen en zit het dichtbij zorgcentrum Van Julsinga, zodat er voor mensen die het nodig hebben zorg in de buurt is.

De rest van de week blijft het een beetje feest. Er worden nog een paar leuke activiteiten voor de bewoners georganiseerd om het 25 jarig bestaan te vieren.