Start bouw 50 appartementen Lloyds Terras

Vandaag vierden wij samen met gemeente Veendam en Rottingshuis’ Aannemingsbedrijf de start van de bouw van een nieuw appartementencomplex aan het Lloyds Terras in Veendam. In het complex komen 50 sociale huurappartementen. Het gaat om energiezuinige en levensloopbestendige appartementen voor één- en tweepersoonshuishoudens.

Feestelijk moment

Het was een feestelijk moment dat we samen met onze huurders en de omgeving vierden. Onder aanvoering van onze bestuurder Anita Tijsma, directeur Arjan Moes van Rottinghuis en wethouder Henk Jan Schmaal van de Gemeente Veendam gingen de eerste scheppen de grond in. Waarmee de bouw echt van start ging.

Belangrijke mijlpaal

Anita Tijsma, bestuurder van Acantus:“In Veendam is een grote vraag naar woningen dichtbij voorzieningen. Met de bouw van deze appartementen kunnen we 50 huishoudens van een comfortabele woning voorzien op een centrale plek in Veendam. Deze start markeert een belangrijke mijlpaal. We zijn er trots op dat we dit met elkaar van de grond krijgen.”

Echt los

Arjan Moes, directeur projectontwikkeling Rottinghuis’ Aannemingsbedrijf “Goed dat na een intensief ontwikkeltraject de nieuwbouw nu echt ‘los’ gaat.”

Mooie ontwikkeling

Wethouder Henk Jan Schmaal: “Dit officiële moment is de markering van een mooie ontwikkeling in het gebied. Met de bouw van de 50 sociale huurappartementen wordt een bijdrage geleverd aan de uitbreiding van de sociale woningvoorraad in Veendam.”