Corona: deze maatregelen nemen wij (update)

Voor de veiligheid en gezondheid van onze huurders en medewerkers hebben wij onze dienstverlening aangepast. Wij volgen hierin de richtlijnen van het RIVM/overheid. Maandag 23 maart zijn de maatregelen vanuit de overheid aangescherpt. Ter voorkoming van de verspreiding van het coronavirus is het belangrijk dat alle contacten nog meer beperkt worden. Om hier zo goed mogelijk aan bij te dragen hebben wij besloten voorlopig geen nieuwe woningen meer te publiceren en te verhuren.

Geen nieuwe woningen meer op onze website

Tot 6 april publiceren we geen nieuwe woningen meer op de site en wijzen dus geen woningen meer toe.

Heeft u gereageerd op het aanbod dat op maandag 23 maart is gepubliceerd?
De woningen staan niet meer op de website, maar uw reactie blijft gewoon staan. Zodra wij de woningen weer gaan verhuren, start het proces opnieuw.

Heeft u op of voor maandag 23 maart een woning toegewezen gekregen?
Wij nemen contact met u op.

Heeft u met spoed een woning nodig (nood)?
Neem contact op met ons Klant Contact Centrum via 0900-8400. Uw aanvraag wordt dan via de daarvoor bestemde procedure beoordeeld.

Tot maandag 6 april doen we alleen nog spoedeisende reparaties

  • Heeft u een reparatie die niet kan wachten? Neem dan telefonisch contact met ons op via 0900-8400. Wanneer er spoed is en u heeft zelf gezondheidsklachten (verkoudheid, hoesten, koorts), dan bespreken we dit met u en nemen we passende maatregelen.
  • U kunt nog steeds een reparatieverzoek indienen via de website, maar helaas niet zelf plannen op dit moment. Wij plannen deze voor u in op een moment dat wij deze reparaties weer uit kunnen voeren. Op dit moment is het voor ons lastig in te schatten wanneer dit zal zijn. Houd er rekening mee dat wij de komende twee maanden in ieder geval geen reparaties op kunnen pakken die geen spoed hebben. Wij nemen contact met u op om de reparatie in te plannen.

Heeft u vragen? Bel of mail ons!

Per telefoon en mail zijn wij goed bereikbaar. Tussen 8.00 en 16.30 uur kunt u bellen via 0900-8400. Via het contactformulier kunt u ons mailen.

We werken zoveel mogelijk digitaal en telefonisch

  • Afspraken doen we zoveel mogelijk telefonisch. Is dit niet mogelijk? Dan stellen we de afspraak uit.
  • Alle bijeenkomsten stellen we uit tot in ieder geval 1 juni.
  • Het informatiepunt (T)huis in Delfzijl is gesloten. U kunt uw vragen stellen via delfzijl@acantus.nl.
  • Het wekelijkse spreekuur in Pekela komt te vervallen.