Betalingsproblemen door corona?

Heeft u moeite met het betalen van de huur, vanwege alles wat speelt rondom corona? Bijvoorbeeld omdat u veel minder inkomen heeft dan normaal of even helemaal geen inkomen meer heeft? Neem contact met ons op zodat we samen naar een passende oplossing kunnen zoeken.

Het kabinet heeft meerdere maatregelen getroffen voor zelfstandigen om een inkomensterugval op te vangen. Bekijk de mogelijkheden bij de Kamer van Koophandel. Wij kunnen ons voorstellen dat het even tijd kost om dit allemaal geregeld te hebben. Wanneer uw inkomen een stuk minder is of zelfs helemaal is weggevallen door het coronavirus, neem dan gerust contact met ons op. Samen bekijken we de mogelijkheden voor een betalingsregeling. 

Neem contact met ons op!

We gaan graag met u in gesprek. Zowel in goede als in lastige tijden willen we dichtbij onze huurders staan. Hoe eerder u contact opneemt met Acantus, hoe sneller we u kunnen helpen. Op werkdagen zijn we bereikbaar tussen 8.00 en 16.30 uur via 0900-8400. U kunt ons ook mailen: huurincasso@acantus.nl.