Woningzoekendeportaal

Veel gevraagd over Woningzoekendeportaal

Hoe werkt het inloggen op Mijn Acantus?

Nadat u zich bij Acantus heeft ingeschreven kunt u inloggen op Mijn Acantus en reageren op woningen. U logt in met uw e-mailadres.

Ik wil reageren op een woning, maar ik kan niet inloggen?

U kunt alleen reageren op een woning als u staat ingeschreven bij Acantus. Inschrijven kan via het inschrijfformulier. Wanneer uw inschrijving voltooid is, kunt u direct reageren op woningen.

Staat u ingeschreven, maar lukt het niet om in te loggen? Neem dan contact met ons op via het Contactformulier of telefonisch via 0900 - 8400.

Inlogproblemen via mobiel en tablet
Er zijn problemen met het inloggen via mobiel en tablet. Sommige woningzoekenden krijgen een error wanneer ze proberen in te loggen via hun mobiel of tablet. Inloggen via een desktopcomputer lukt dan wel. Uiteraard proberen we het probleem zo snel mogelijk op te lossen. Mocht u dit probleem ook ondervinden, probeer dan via een 'normale' computer in te loggen. Onze excuses voor het ongemak!

Hoe werkt het woningaanbod op maat per e-mail?

<p>Bij uw inschrijving kunt u aangegeven wat uw woonwensen zijn. Waar wilt u wonen, in wat voor type woning en in welke prijsklasse zoekt u een woning? U kunt vervolgens aangeven of u wekelijks een e-mail wilt ontvangen met de beschikbare woningen die voldoen aan uw wensen. U hoeft hier niet voor te betalen. In Mijn Acantus kunt u uw woonwensen beheren en eventueel wijzigen.</p>

Ik kan niet reageren op een woning want ik krijg de melding 'limiet bereikt'?

U kunt per week op maximaal drie (loting)woningen reageren. Als u drie keer gereageerd heeft krijgt u een melding dat het limiet is bereikt.
Krijgt u deze melding op maandagochtend? Dan kan het zijn dat dit de reacties van de voorgaande week betreft. Op maandagochtend loten wij de woningen en kost het even tijd alles te verwerken. Probeer het dan op een later moment nog een keer.